Acasă Actualitate Sânnicolau Mare sărbătoreşte Ziua Copilului

Sânnicolau Mare sărbătoreşte Ziua Copilului

425
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 1 iunie, Primăria Sânnicolau Mare organizează, ca în fiecare an, un program de activităţi dedicat celor mai micuţi locuitori ai oraşului. Copiii vor putea alege între cele 5 categorii de concursuri şi se vor bucura de micile surprize pregătite chiar de către primarul Dănuţ Groza.

Concurs de desene pe asfalt, concurs de duble cu mingea, concurs de role şi biciclete sau concursul de machiaj, acestea sunt provocările cu care organizatorii aşteaptă toţi copiii cu vârsta de până la 16 ani. Concurenţii se vor putea înscrie doar la un singur concurs, deoarece competiţiile vor începe simultan, la ora 11:00, în parcarea Hotelului Timişoara din Sânnicolau Mare.
“Nu există lucru mai frumos decât bucuria din sufletul şi ochii copiilor, iar de ziua lor primăria vrea să îi răsfeţe puţin, deoarece pe tot parcursul anului au fost cuminţi, au învăţat la şcoală şi au fost ascultători cu părinţii. Sânnicolau Mare se mândreşte cu nişte copii extraordinari, care merită tot ce este mai bun” a spus Dănuţ Groza.
Intrarea la toate concursurile este liberă, iar înscrierile se pot face la faţa locului, cu o oră înainte de începerea evenimentului. După festivitatea de premiere, care va cuprinde peste 35 de premii pentru câştigători, la ora 13:00, primăria le-a pregătit celor mici cea mai frumoasă surpriză pentru vârsta lor: inaugurarea Parcului Copiilor, cu mult suc şi îngheţată delicioasă.

Comentarii

comentarii