Acasă Administraţie Şantierele Aquatim restricţionează traficul rutier pe mai multe străzi din Timişoara

Şantierele Aquatim restricţionează traficul rutier pe mai multe străzi din Timişoara

DISTRIBUIȚI

aquatim lucrari timisaoara

Aquatim a informat că, în acest moment, se lucrează pe mai multe străzi la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare, motiv pentru care traficul rutier va fi restricţionat timp de mai multe luni pe aceste reţele rutiere.

Pe Calea Buziaşului, în dreptul intersecţiei cu strada Matei Milo: circulaţia se va desfăşura pe câte o singură bandă din fiecare sens de circulaţie, pe o porţiune de 200 de metri, timp de aproximativ o lună.

Pe strada Martir Marius Nemţoc, circulaţia rutieră va fi închisă până în luna noiembrie.

Pe bulevardul Mareşal Constantin Prezan, circulaţia va fi restricţionată pe tronsoane de maxim 50 de metri, până în luna noiembrie.

Pe strada Emil Zola, circulaţia rutieră va fi închisă pentru aproximativ două luni, pe porţiunea cuprinsă între străzile Sulina şi Eternităţii.

Pe strada Nicolae Andreescu, circulaţia rutieră va fi închisă pe porţiunea cuprinsă între străzile Constantin Daniel şi Octav Băncilă, timp de o lună.

„Pentru ca disconfortul creat de vecinătatea şantierului să fie cât mai redus, recomandăm cetăţenilor să îşi parcheze maşinile pe străzile alăturate, pentru a evita accidentele. Pietonii sunt rugaţi să traverseze şanţurile doar pe podeţele special amenajate”, a explicat Cristina Borca, PR Aquatim.

Comentarii

comentarii