Acasă Economic SAP şi Dell îşi alătură forţele în Cloud Computing şi In-Memory

SAP şi Dell îşi alătură forţele în Cloud Computing şi In-Memory

349
DISTRIBUIȚI

 SAP şi Dell au anunţat o extindere a relaţiei lor de lungă durată, care va furniza noutăţi în Cloud Computing şi In-Memory Computing pentru a ajuta organizaţiile să îşi transforme afacerea. Aplicaţiile SAP vor fi de acum disponibile pentru dezvoltare şi implementare prin platformele datacenter de ultimă generaţie DellVIS (Dell Virtual Integrated System) , ce deschid noi căi pentru clienţi în vederea creşterii timpului de răspuns al echipamentelor IT şi de aici, a eficientizării afacerii. 

În plus, cu Dell PowerEdge R910 care se află de acum printre platformele hardware certificate de SAP pentru a rula SAP® In-Memory Computing, clienţii Dell pot să îşi mărească substanţial disponibilitatea şi viteza informaţiilor, ceea ce conduce la o luare mai rapidă a deciziilor, în concordanţă cu realitatea.  „Capacitatea de a rula aplicaţii SAP pe soluţiile cloud Dell poate ajuta clienţii să îşi crească flexibilitatea, performanţa şi eficienţa cu mult peste soluţiile din mediile tradiţionale de IT. Iar pentru clienţii noştri, avantajul este şi mai mare, deoarece prin contractarea unui singur integrator, LASTING, ei pot avea atât platformele datacenter Dell, cât şi soluţia de management integrat SAP,” spune Gabriel Dumitru, Dell Product Manager LASTING. Modelele cloud delivery devin o prioritate de top pentru multe departamente de IT din diverse organizaţii, datorită flexibilităţii eficienţei din perspectiva costurilor şi datorită punerii rapide în folosinţă. Pentru clienţii Dell, dezvoltarea aplicaţiilor SAP prin utilizarea soluţiilor Dell Cloud face ca trecerea la Cloud Computing să aibă o tranziţie uşoară şi sigură. Atât Dell, cât şi SAP oferă soluţii deschise şi accesibile, precum şi posibilitatea de a construi pe baza investiţiilor anterioare în software de la diverşi vendori. 

“Cloud computing nu este doar o modă a ultimilor ani, ci reprezintă o oportunitate semnificativă în entreprise computing. Cu lărgirea colaborării noastre cu Dell şi SAP, aici la Universitatea din Kentucky planificăm de pe acum cum putem îmbunătăţi scalabilitatea şi eficientiza costurile infrastructurii noastre. Testele iniţiale au arătat rezultate impresionante. Atât pe termen scurt cât şi pe termen lung, putem avea beneficii din flexibilitatea, deschiderea şi fiabilitatea pe care soluţiile Cloud de la Dell o furnizează.” spune dl. Vince Kellen, CIO al Universitatii din Kentucky, unul dintre primii utilizatori ai mixului SAP-Dell Cloud. LASTING System este distribuitor autorizat în România pentru produse business, enterprise şi professional Dell, şi Silver Channel Partner SAP, având implementări ale soluţiei de management integrat, în cele mai importante domenii de activitate.

Comentarii

comentarii