Acasă Actualitate „Săptămâna acomodării”, la U.V.V.G. Arad

„Săptămâna acomodării”, la U.V.V.G. Arad

DISTRIBUIȚI

Studenții din anul I de studiu, de la toate specializările, au început anul universitar cu o agendă încărcată. Orarul a fost structurat altfel pentru cei mai proaspeți studenți, aceștia având programate mai multe vizite și întâlniri, în cadrul „săptămânii acomodării”, prin grija Biroului de Studenți Străini.

Tradiția U.V.V.G. Arad, de a întâmpina studenții și a le facilita acomodarea în orașul și județul Arad, a fost reluată după pandemie, astfel că, după deschiderea festivă din 24 septembrie, în prima zi a săptămânii, au avut prima întâlnire cu conducerea universității, decanii și cadrele didactice, în campusul universitar.

A doua zi a fost rezervată întâlnirii de la Consiliul Județean Arad, urmată de vizitarea Spitalului Clinic Județean Arad și Stadionului „Francisc Neuman”.

A treia zi a săptămânii i-a purtat pe „boboci” până la Moneasa, cu opriri la Autoschunn și filiala din Sebiș a universității, pentru ca joi, programul să fie structurat pentru vizitarea orașului Arad, printr-un tur ghidat, a Primăriei municipiului Arad și sălilor de fitness Smartfit, Gemi Sport și Activ Club, parteneri ai U.V.V.G. Arad.

Ziua de vineri a fost rezervată pentru vizitarea Castelului Macea, unde studenții români și străini care au luat parte la activitățile din cadrul acestui program au putut trage primele concluzii despre orașul, județul și universitatea și s-au putut relaxa în grădina botanică „Dr. Pavel Covaci”.

Comentarii

comentarii