Acasă Actualitate Săptămâna Altfel, cu 2.000 de copii la Aquapic și Muzeul Apei Aquatim!

Săptămâna Altfel, cu 2.000 de copii la Aquapic și Muzeul Apei Aquatim!

DISTRIBUIȚI

Aquatim a dat startul, luni dimineața, unei activități intense și consistente, arhicunoscuta ”Săptămână Altfel”, așteptată, an de an, cu interes major de către elevii mici și mari ai Timișoarei și ai împrejurimilor ei.

Luni, Aquatim a deschis larg porțile Centrului Educațional Aquapic, urmând ca, de mâine, și Muzeul Apei să se dezvăluie, în toată frumusețea lui incredibilă, ochilor curioșilor școlari. Aquapic va primi, în Săptămâna Altfel, peste 500 de copii, Muzeul… peste 1500!

”Interesul ne copleșește, onorează și obligă la tururi interesante, captivante, profesioniste”, este mesajul Aquatim.

De această sarcină, luni, s-au ocupat Crina Chirilă și Crenguța Radosav, Serviciul de Comunicare și Marketing, reacțiile din… viu grai și atentă privire fiind mai mult decât pozitive.

Copiii claselor întâi și a treia de la Școala din Dumbrăvița, plus cei de-a șaptea, de la Generală 16, s-au familiarizat cu experimente de laborator, jocuri de cultură generală pe tematica apei, tururi de uzină și împrejurimi. În ciuda vremii relativ neprietenoase, prieteniile au fost la ordinea zilei!

Nectaria, Tudor 1, Tudor 2, Alena, Alex sau Mihai, cu toții au fost activi și atenți, astfel că am primit o sumedenie de întrebări la scenă deschisă și tot pe-atâtea teme de gândire.

Aquapic le-a oferit “mantaua” de vreme rea, modul original de-a învăța sau aprofunda noțiuni cheie despre istorie versus prezent, “așa da” versus “așa nu” și nu în ultimul rând cadrul ideal de natură verde și apă albastră, sub observația caldă a cățelușei mascotă a Centrului, Albă ca Zăpada.

”Tare bucuroși de vizitele zilei, ne revedem mâine, copii! Mulțumim pentru încrederea în noi, felicitări pentru educația din voi!”, atenționează cu delicatețe Crina și Crenguța.

Comentarii

comentarii