Acasă Economic Săptămâna Belgiană la Timișoara

Săptămâna Belgiană la Timișoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 9 – 11 mai 2023, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește “Săptămâna belgiană BelgianWeek“, un eveniment internațional de mare anvergură dedicat încurajării relațiilor de afaceri dintre companii din diferite domenii de activitate.

Tema principală a evenimentului este Agricultura & Industria agro-alimentară, un sector de referință al economiei timișene și, totodată, “un domeniu cu un rol esențial în drumul spre prosperitate al societății, deoarece implică procese interconectate care facilitează producția de alimente (….), susține mijloacele de trai prin hrană, habitat și locuri de muncă și furnizează materii prime pentru diferite produse, contribuind astfel la dezvoltarea unei economii solide”, după cum spun organizatorii.  

Evenimentul reunește peste 150 de experți, companii și asociații de afaceri care vor putea participa la conferințe tematice – “Cum să atragi investitori străini în agricultură?”, „Sustenabilitate și metode ecologice pentru producția de alimente”, un Forum de afaceri axat pe întâlniri B2B, vizite la companii de profil, degustări de produse tradiționale belgiene, cină de gală și o seară a culturii belgiene. 

Săptămâna Belgiană – BelgianWeek este un eveniment organizat anual în România de către Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Republica Moldova (BEROCC).  Ediția Timișoara 2023 este organizată în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Clubul Ecomomic German Banat, Clubul Francofon de Afaceri, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara, sub egida Ambasadei Regatului Belgiei în România.   

Comentarii

comentarii