Acasă Sport Șapte rugbiști de la SCM Timișoara, la selecționata „Lupii României”

Șapte rugbiști de la SCM Timișoara, la selecționata „Lupii României”

DISTRIBUIȚI

Selecționata Romanian Wolves se reunește pe 4 septembrie în vederea participării la Rugby Europe Super Cup, competiția intercluburi a cărei a doua ediție va debuta pe 10 septembrie. Staff-ul tehnic a selecționat un lot de 30 de sportivi, dintre care șapte provin de la echipa noastră.

Este vorba despre pilierul Laurențiu Nica, flankerii Kemal Altinok și Vlad Neculau, mijlocașii la grămadă Alin Conache și Gabriel Rupanu, aripa Corrado Ștețco și centrul Manumua Tevita.

Campionatul se întrerupe la 3 septembrie, după etapa a patra din play-off, și se va relua la 1 octombrie.

Primul meci al Selecționatei Lupilor va fi  pe 10 septembrie, la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, cu Tel Aviv Heat.

Conferința de Est

Runda 1, 10/09/2022 Wolves v Tel Aviv (Israel)

Runda 2,  17/09/2022 Wolves v RC Batumi (Georgia)

Runda 3,  25/09/2022 Black Lion (Georgia) v Wolves

Runda 4, 15/10/2022 RC Batumi v Wolves

Runda 5,  23/10/2022 Wolves v Black Lion

Runda 6,  30/10/2022 Tel Aviv v Wolves

Primele două clasate se califică în semifinale.

„Suntem nerăbdători să începem această competiție. Avem primul meci acasă și dorim să facem un joc bun, să avem un rezultat bun în fața suporterilor noștri astfel că am selectat o echipă puternică care să reprezinte România și care are oportunitatea de a juca în aceste meciuri grele. Suntem aici ca să jucăm, să dăm ce avem mai bun. Știm că va fi foarte greu, va fi o provocare pentru că trebuie să ne asigurăm că vom juca foarte bine însă ne dorim mult să câștigăm. Hai România!”, spune Sosene Anesi, antrenorul principal al Romanian Wolves, pentru rugbyromania.

 

Comentarii

comentarii