Acasă Eveniment Șapte tineri care spărgeau mașini în zona Dâmbovița, prinși de polițiștii locali...

Șapte tineri care spărgeau mașini în zona Dâmbovița, prinși de polițiștii locali din Timișoara

DISTRIBUIȚI

În noaptea de duminică spre luni, 11 spre 12 decembrie, polițiștii locali din Timișoara au prins șapte tineri acuzați de spargerea unor autoturisme în zona Dâmbovița. Primul a fost prins imediat după sesizare, iar ceilalți, spre dimineață. S-a constat că toți cei șapte au fugit din centre de plasament din Lugoj și Găvojdia, doar unul dintre ie fiind major.

„Mai întâi, o patrulă de polițiști locali a fost sesizată de un cetățean, în jurul orei 00.45, că persoane necunoscute i-au spart autoturismul parcat pe strada Dreptatea colț cu Budai Deleanu. Atunci polițiștii locali au plecat în căutarea autorilor, observând un grup de tineri care, la apariția patrulei, au luat-o la fugă. Pornind în urmărirea lor, polițiștii locali au reținut unul dintre ei. Acesta a declarat că se afla împreună cu alți 6 tineri, toți minori, provenind din centrele de plasament din Lugoj și Găvojdia, și că forțau portierele autoturismelor, sustragând bunuri din acestea.

Polițiștii locali au continuat verificările în zonă și, trei ore mai târziu, i-au depistat pe Bdul Iuliu Maniu pe alți patru tineri din grup, trei dintre aceștia fiind dați și în urmărire de IPJ Timiș deoarece fugiseră din centrul de plasament. În jurul orei 04.30, polițiștii locali au reușit să mai rețină tot pe Bdul Iuliu Maniu, încă doi tineri din grup, din care unul era, de asemenea, dat în urmărire. Șase dintre tinerii reținuți au 16 și 17 ani, unul singur având 18 ani. Aceștia aveau asupra lor diverse bunuri, precum telefoane mobile, tablete, încărcătoare, portofele, șurubelnițe. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii