Acasă Eveniment Şase olteni au venit din Dolj să fure la Arad

Şase olteni au venit din Dolj să fure la Arad

519
DISTRIBUIȚI

Un furt demn de filmele cu proşti a avut loc în cartierul arădean Grădişte. Hoţii fericiţi au vrut să plece cu bijuteriile furate, dar la uşă îi aştepta Poliţia.

Polițișții Biroului de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, au surprins în flagrant delict, la sfârșitul săptămânii trecute, șase persoane care furau bunuri de valoare dintr-o casă din municipiul Arad.

Un vecin a văzut un autoturism cu numere bulgăreşti şi mai multe persoane că au intrat într-o casă din apropiere. Imediat a sunat la 112 şi a spus că a văzut hoţii care au pătruns în locuinţa vecinilor. Polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat imediat şi i-au prins pe hoţi, șase persoane, dintre care 4 femei și 2 bărbați, cu vârste cuprinse între 24-48 de ani, din județul Dolj. Ei au intrat în curte sărind gardul, apoi au forţat uşa şi au furat bijuterii de aur în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Când s-au pregătit să plece, au avut ghinion: în uşă îi aşteptau poliţiştii. Hoţii au reuşit să arunce în curte câteva din bijuteriile sustrase când au văzut echipajul de poliţie. „Poliţiştii i-au imobilizat pe toţi șase şi au găsit asupra lor fiind câteva din bijuteriile de aur sustrase, celelalte fiind aruncate în curtea imobilului, la vederea echipajului de poliție. În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore cele 6 persoane implicate în săvârșirea faptei, iar magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea acestora pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a declarat agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga.

Polițiștii arădeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor şase persoane.

Comentarii

comentarii