Acasă Actualitate Șase paciente, infectate cu Covid-19 la Maternitatea Odobescu, au părăsit, vindecate, Maternitatea...

Șase paciente, infectate cu Covid-19 la Maternitatea Odobescu, au părăsit, vindecate, Maternitatea “Bega” din Timişoara. Copiii lor au rămas însă internați – Video

777
DISTRIBUIȚI

Miercuri 15 aprilie, un număr de 6 paciente, confirmate cu Covid-19 în urmă două săptămâni, în Maternitatea Odobescu, au părăsit Maternitatea “Bega” din Timişoara. Vindecate și pline de încredere, dar cu lacrimi în ochi, se reîntorc, acum, în sânul familiei. Copiii lor, deși nu au coronavirus, rămân internați la compartimentul „Prematuri” pentru o perioadă.

Prof. univ. dr. Marius Craina, șef secție, a explicat: ”Vreau să le mulțumesc mămicilor pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe toată durata spitalizării și pentru că au înțeles importanța actului medical!

Le asigur pe mămici că micuții lor vor avea parte de o îngrijire exemplară, din partea minunatei echipe din secția de neonatologie, până în momentul în care vor reajunge în brațele lor.

Respectul și considerația mea se îndreaptă și către echipa medicală de la Maternitatea “Bega” care, zi și noapte, a fost alături de paciente, tratându-le cu responsabilitate, dăruire, profesionalism și respect.

Încă o dovadă că suntem o familie, că ne pasă de cei din jur și că întreaga noastră pregătire profesională este pusă în slujba comunității. Vă iubesc și mă înclin în fața voastră, cu atât mai mult cu cât, împreună, am reușit să arătam tuturor, încă o dată, că meseria pe care ne-am ales-o, nu este doar o ocupație ci o datorie. Lupta continuă! Doamne ajută!”.

La Clinica Bega au mai rămas internate șase mame și o gravidă. Aici sunt și 15 nou-născuți.

Dragii mei,Astăzi, în Miercurea Mare din Săptamâna Sfintelor Patimi, un număr de 6 paciente, confirmate cu Covid-19 în urmă două săptămâni, au părăsit Maternitatea “Bega”. Vindecate și pline de încredere, se reîntorc, acum, în sânul familiei. Vreau sa le mulțumesc mămicilor pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe toată durata spitalizării și pentru că au înțeles importanța actului medical! Le asigur pe mămici că micuții lor vor avea parte de o îngrijire exemplară, din partea minunatei echipe din secția de neonatologie, până în momentul în care vor reajunge în brațele lor. Respectul și considerația mea se îndreaptă și către echipa medicală de la Maternitatea “Bega” care, zi și noapte, a fost alături de paciente, tratându-le cu responsabilitate, dăruire, profesionalism și respect. Încă o dovadă că suntem O FAMILIE, că ne pasă de cei din jur și că întreaga noastră pregătire profesională este pusă în slujba comunității. Vă iubesc și mă înclin în fața voastră, cu atât mai mult cu cât, împreună, am reușit să arătam tuturor, încă o dată, că meseria pe care ne-am ales-o, nu este doar o ocupație ci O DATORIE.Lupta continuă! Doamne ajută!

Publicată de Marius Craina pe Miercuri, 15 aprilie 2020

Comentarii

comentarii