Acasă Actualitate Satul plutitor de pe Clisura Dunării care te face să te gândeşti...

Satul plutitor de pe Clisura Dunării care te face să te gândeşti la renumitele bungalouri din Bora Bora sau din Maldive

DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să stai în bungalouri pe apă, poţi avea parte de o experienţă inedită în prima stațiune lacustră din România. Situat în localitatea Berzasca din judeţul Caraş Severin, complexul Egreta este compus din 15 căsuțe suspendate pe apă și te face să te simți nu doar mai aproape de natură, ci te îmbie parcă să profiți de fiecare moment petrecut la Clisura Dunării. Satul plutitor te face să te gândeşti la renumitele bungalouri din Bora Bora sau din Maldive.

Închirierea unei căsuțe lacustre costă între aproape 400 de lei/noapte cu mic dejun inclus. Prețul variază, însă, în funcție de sezon. Recepția se face începând cu ora 15:00.

Fiecare căsuță suspendată deasupra Dunării este dotată cu aer condiţionat, baie proprie, living, un dormitor la etaj, televizor, wifi, frigider, o terasă mare de 16 mp prevăzută cu o copertină pentru soare și două șezlonguri. De asemenea, complexul mai beneficiază de o parcare proprie și o terasă destul de mare unde poți lua masa.

Se poate pescui chiar de pe terasa căsuței suspendate și se pot închiria undițe de pescuit chiar și de la recepție, după cum precizează bloggeriţa Anamaria Popescu.

Complexul cu bungalouri pe apă este situat într-o zonă liniştită, ideală pentru relaxare, fie că alegi să te bucuri de soare, să citeşti sau pescuieşti de pe propria terasă.

Există două variante de a ajunge în Complex Egreta. Fie că alegi traseul Orșova – Berzasca sau Oravița – Berzasca. Drum până acolo este destul de bun, iar pe măsură ce te apropii de Dunăre ai parte de peisaje care-ţi taie respiraţia.

Comentarii

comentarii