Acasă Actualitate Scandal după mitingul ratat al Alianței Dreapta Unită, la Timișoara

Scandal după mitingul ratat al Alianței Dreapta Unită, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Scandal după eșecul mitingului Alianței Dreapta Unită de la Timișoara. Se cer demisii în alianța USR, PMP și Forța Dreptei, după startul de campanie dezamăgitor care a reaprins scandaluri vechi.

Mitingul ratat de la Timișoara al Alianței Dreapta Unită, evenimentul de start de campaniei, cu o participare modestă, este doar un episod din serialul de gafe și erori strategice ale liderilor alianței, taxați de fiecare dată de membri și liderii din țară, scrie realitatea.net. 

Atât cei de la PMP, cât și cei de la Forța Dreptei sunt nemulțumiți de felul în care este condusă alianța și de deciziile de la centru. Însă, de departe, cei mai supărați pe șeful partidului sunt cei din USR.

Nemulțumirile sunt multe, dar în această perioadă cele mai mari probleme le-au pus listele de candidați și propunerile pe posturi, greu acceptate de membrii USR.

Aceștia îi reproșează lui Drulă că cedează prea mult în fața celorlalți lideri ai alianței. Astfel, au ajuns să susțină persoane cu care au fost ani de zile în conflict.

Toate aceste probleme interne și multe altele create de alianța respinsă de majoritatea membrilor, dar îmbrățișată de lideri din dorința de a-și salva locurile în conducerea partidelor îi determină pe mulți să ceară nu doar demisii în partide, dar chiar ruperea alianței.

Sunt voci care vorbesc despre o campanie foarte grea dacă nu imposibilă, în condițiile în care cel puțin în USR lupta nu se duce doar în afara alianței, ci și în interiorul acesteia, pentru păstrarea obiectivelor pentru care a apărut și s-a dezvoltat USR.

Membrii, dar și simpatizanții se simt trădați și cer explicații, cum au făcut frecvent în mandatul lui Drulă, deși nu au primit răspunsuri.

Vechi susținători USR afirmă că acest lucru nu va rămâne nesancționat la vot.

Comentarii

comentarii