Acasă Eveniment Scandal în miez de noapte în cartierul Kuncz din Timișoara. Doi oameni...

Scandal în miez de noapte în cartierul Kuncz din Timișoara. Doi oameni au ajuns în spatele gratiilor

950
DISTRIBUIȚI

Scandal în miez de noapte într-un cartier din Timișoara, după ce un bărbat a fost atacat de alți doi în propria casă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape o săptămână pe strada Zefirului, din cartierul timișorean Kuncz. Un tânăr în vârstă de 23 de ani și un amic al său în vârstă de 40 au intrat în casa unui alt bărbat, care se pare că ar fi avut o datorie la cei doi.

Tânărul de 23 de ani era înarmat cu un cuțit și l-a amenințat pe proprietarul casei, în timp ce prietenul să, cu un baston telescopic, a distrus mai multe obiecte care se aflau în locuință. După demonstrația de forță, cei doi bărbați au lăsat dezastrul în urmă și au părăsit locuința celui pe care l-au amenințat.

Omul a depus o plângere la poliție, iar oamenii legii au început cercetările și au dat de urma celor doi atacatori.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de santaj, violare de domiciliu și distrugere…. În urma probatoriului administrat, față de cei doi bărbați s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Timiș, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei masuri preventive„, transmis reprezentanții IPJ Timiș, conform realitateadetimis.net.

Comentarii

comentarii