Acasă Actualitate Scandal în Parlament cu înjurături şi ameninţări cu bătaia, între liderul deputaţilor...

Scandal în Parlament cu înjurături şi ameninţări cu bătaia, între liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, și un parlamentar AUR

DISTRIBUIȚI

Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia. 

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă “Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

”Băi nesimţitule, valutistule! ”, i-a spus el social-democratului. ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis.

”Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD.

”Băi nesimţitule, valutistule!  Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentantAUR pe hol, după Simonis.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis.

”Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zil”, a spus el.

Comentarii

comentarii