Acasă Actualitate Scandal în ședința de Consiliul Local la Giroc. Doi consilieri PNL și-au...

Scandal în ședința de Consiliul Local la Giroc. Doi consilieri PNL și-au dat demisia, după aprobarea amplasării pe domeniul public a terasei candidatului liberal la Primăria Dumbrăvița

3665
DISTRIBUIȚI

O braserie deschisa la parterul unui bloc din localitatea Giroc, pe strada Semenic nr. 60, a devenit un adevarat mar al discordiei in comunitatea de la periferia Timisoarei, dupa ce proprietarul localului a solicitat acordul Consiliului Local pentru amenajarea unei terase.

In conditiile in care spatiul comercial ar urma sa ocupe un teren de pe domeniul public si sa blocheze un trotuar din zona centrala a comunei, chiar langa primarie, solicitarea intrepinzatorului liberal Sorin Dragoi a cazut la vot. Si nu o data, ci de patru ori…

A urmat un nou scandal, marti, în sedinta Consiliului Local al comunei Giroc, unde s-a supus la vot, pentru a cincea oara, proiectul de hotarare ce vizeaza construirea unei terase pe domeniul public de catre Sorin Dragoi, fostul city manager la Timisoara si, mai recent, candidatul PNL Timis la functia de primar al localitatii Dumbravita.

De aceasta data, noul presedinte al organizatiei PNL Giroc, Dan Vartosu, a avut ordin de la partid ca cererea sefului sau pe linie politica sa fie aprobata.

Astfel, medicul veterinar al carui doctrina politica inseamna jocuri de culise in favoarea puternicilor zilei a votat cot la cot cu consilierii PSD si ALDE, contribuind la formarea majoritatii care a aprobat proiectul construirii terasei pe domeniul public.

Trei consilieri ai PNL-ului au votat impotriva acestui proiect de hotarare. Este vorba despre Florin Golban, fostul lider al PNL Giroc, schimbat din functie tocmai pentru ca se opunea terasei, Andrei Sceadei si Daniel Rotariu, carora li s-a alaturat 2 consilieri ai Partidului Verde, respectiv Dorin Petru Aga si Dorin Lisu.

In urma acestui rezultat, Florin Golban si Daniel Rotariu au demisionat atat din PNL, cat si din Consiliul Local Giroc.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii