Acasă Eveniment Scandal într-o localitate din Timiș. Un jandarm a fost rănit

Scandal într-o localitate din Timiș. Un jandarm a fost rănit

DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost duse la poliție după un scandal care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în localitatea Pietroasa Mare, lângă Lugoj.

Mai multe surse au declarat pentru Lugoj Info.ro că un echipaj mixt de poliție și jandarmi a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane aflate sub influența alcoolului.

La intervenția forțelor de ordine, câțiva indivizi au devenit agresivi și au atacat echipajul mixt care era format dintr-un jandarm si un polițist.

Jandarmul a fost lovit peste mână cu o coadă de mătură, iar autospeciala cu care aceștia s-au deplasat la intervenție a fost avariat. Imediat după raportarea celor petrecute, spre localitatea Pietroasa au fost trimise mai multe echipaje de poliție, care au reușit să îi calmeze pe agresori. În cele din urmă, aceștia au fost conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri.

Surse judiciare au declarat că trei persoane sunt suspectate de perturbarea liniștii publice, ultraj și distrugere. Măsurile legale vor fi stabilite după finalizarea audierilor, au anunțat anchetatorii. Cercetările in acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, sub coordonarea primului procuror.

Comentarii

comentarii