Acasă Politica Scandal la Arad: liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad îl...

Scandal la Arad: liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad îl dă în judecată pe primarul Gheorghe Falcă

1836
DISTRIBUIȚI

Scandalul a început la câteva ore după ce grupul PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad nu a votat un nou amplasament pentru Monumentul Unirii. Aceştia au spus că nu sunt de acord cu demolarea Pieţei Catedralei şi oricum, s-a investit un milion de dolari până acum din bani publici pentru documentaţiile privind amplasarea monumentului pe lacul din Pădurice. Primarul Gheorghe Falcă a fost nevoit astfel să-şi retragă proiectul de Hotărâre de CLM, fapt care l-a supărat pe edil. În scurt timp, a făcut o declaraţie prin care îl învinuia pe liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad de presiuni şi trafic de influenţă. Numai că, acesta susţine că totul s-a derulat doar în mintea primarului Falcă.

 

Gheorghe Falcă sare la gâtul lui Beniamin Vărcuş

 

Primarul Gheorghe Falcă l-a acuzat pe liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad de presiuni şi trafic de influenţă, folosind un limbaj nedemn de un doctor în comunicare şi cadru universitar. „În urmă cu câteva zile Vărcuș, consilierul PSD/directorul de Poștă a trimis o solicitare Direcției Sanitar Veterinare pentru a verifica seria de comercianți care participă la evenimentul Produs în Arad din Piața Avram Iancu. Acestor comercianți li s-a cerut să demonstreze că au avut condiții igienice pentru realizarea gemului și a altor produse locale. Acum, același Vărcuș a solicitat ANAF-ului să facă controale în Piața Avram Iancu, locația în care se va desfășura evenimentul. Aceasta este lupta Aradului cu oamenii care atunci când dețin puterea o folosesc împotriva economiei, împotriva lucrurilor bune, împotriva dezvoltării. Aceasta este imaginea PSD-ului, iar singura lor acțiune este sabotajul.Sper ca instituțiile statului să nu fie în subordinea unor politicieni ratați!”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

 

Delirul lui Gheorghe Falcă

 

Beniamin Vărcuş, liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Arad se întreabă până unde poate merge lanţul de minciuni şi calomnii, împrăştiate de Gheorghe Falcă,mai ales când ele îmbracă forme penale. Consilierul social-democrat este hotărât să-l acţioneze în judecată pe primarul Aradului pentru afirmaţiile calomnioase formulate săptămâna trecută în spaţiul public. Atunci, într-un mod cu totul mizerabil, edilul l-a acuzat fără niciun fundament că ar fi sesizat instituţii ale statului pentru a efectua controale cu prilejul unor acţiuni din cadrul Zilelor Aradului.„Delirul este la el acasă în zona lui Gheorghe Falcă şi mă mir că un om care pretinde că este în deplinătatea facultăţilor mintale poate răspândi în media asemenea tâmpenii. NU! Sigur că nu am interpelat inistituţiile pe care le menţionează primarul, DSV(ANSVSA) respectiv ANAF, pentru a efectua controalele de care se tem atât de mult Falcă şi Iustin Cionca”, a declarat Beniamin Vărcuş. În urmă cu câteva zile, Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad a făcut acuzaţii grave, învinuind PSD că face presiuni asupra instituţiilor statului, ca ANAF-ul să efectueze controale la târgul „produs în Arad”. „Pentru a-l aduce pe Gheorghe Falcă la realitate şi pentru a prezenta cetăţenilor ADEVĂRUL, am solicitat instituţiilor în cauză, adică DSV şi ANAF, să elibereze dovada în scris că NU am cerut instituirea acelor controale. Nici nu aveam cum, pentru că nu îmi stă în caracter să exercit presiuni politice, ori de altă natură, faţă de instituţii de control care trebuie să îşi facă datoria în mod independent şi transparent”, a declarat Beniamin Vărcuş. Liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Local Municipal Aradspune că îl va acţiona în judecată pe primarul Gheorghe Falcă. „Îl mai asigur pe Falcă Gheorghe, că răbufnirea sa publică, pe care o pun pe seama subţierii stratului de ozon şi a temperaturilor ridicate, nu va rămâne fără consecinţe. Mă voi adresa negreşit Justiţiei pentru a se pronunţa cu privire la afirmaţiile sale calomnioase. Şi o voi face în mod argumentat şi cu dovezile pe masă, cea a judecătorului evident!”, a declarat consilierul local municipal PSD Beniamin Vârcuş.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii