Acasă Politica Scandal la PSD Timișoara. Trimisul lui Dragnea încearcă să facă ordine. Zece...

Scandal la PSD Timișoara. Trimisul lui Dragnea încearcă să facă ordine. Zece primari și un deputat se opun unei conduceri impuse

DISTRIBUIȚI

Sediu PSDEste scandal la ședința de marți după-amiază de la PSD Timiș, unde secretarul general al PSD, Marian Neacşu, participă pentru a-i convinge pe liderii locali să accepte schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea filialei.
Potrivit dezvăluirilor făcute la Antena 3, zece primari din județ și un deputat bat cu pumnul în masă și spun că nu vor accepta în Timiș o conducere impusă de la București.
“După cum ştiţi, domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD. (…) Am consultat dimineaţă baza de date a partidului şi vă pot spune că în ea nu se mai regăsesc nici Victor Ponta, nici Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu figura încă în baza de date, pentru că posibilitatea de eliminare din această bază de date aparţine organizaţiei. (…) Baza de date este un indicator statistic. Sorin Grindeanu figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază, iar aceasta nu a formalizat hotărârea CExN. (…) Un alt motiv pentru care am decis să mă deplasez la Timişoara”, declara Marian Neacşu, înainte de deplasarea la Timișoara.

Comentarii

comentarii