Acasă Politica Scandal monstru la PP-DD Timiş

Scandal monstru la PP-DD Timiş

401
DISTRIBUIȚI

Simona Man a încercat să îl impună pe pedelistul Adrian Diaconu şef la PP-DD Timişoara

Preşedintele la nivel naţional al PP-DD, Simona Man, a făcut scandal, luni, la sediul din Timişoara al partidului pe care îl conduce. Ea a bătut cu pumnul în masă şi a încercat să-l impună cu forţa pe Adrian Diaconu, vicepreşedinte al PD-L Timişoara, ca preşedinte interimar al PP-DD Timişoara. Portocaliul semnase o adeziune la PP-DD, săptămâna trecută, la Bucureşti. Simona Man a vrut să o schimbe din funcţie pe Mariana Miheţ, lidera PP-DD Timişoara. Liderii organizaţiei judeţene, în frunte cu preşedintele Vasile Caprea, s-au opus. Simona Man a ameninţat că va dizolva întreaga organizaţie judeţeană. Vasile Caprea spunea, la cald, că nu vor fi scoşi din sediul partidului decât cu forţa şi o acuza pe Man că lucrează pe la spate cu PD-L. Dan Diaconescu, personal, a reuşit să calmeze spiritele la filiala din Timiş a partidului ce-i poartă numele. “Portocaliul” îndrăgit de Simona Man va primi o funcţie mai mică în partid. Tot de conducere, însă…

Caprea: “Simona Man lucrează cu PD-L, în spatele lui Dan Diaconescu”

Simona Man a motivat intenţia de schimbare invocând lipsa unui tabel nominal cu cei ce au votat conducerea locală a partidului. După ce a fost refuzată, Simona Man s-a enervat şi a plecat cu ameninţări din sediul partidului. Prima vizită pe care a făcut-o Man la Timişoara nu a fost la sediul partidului pe care îl conduce, ci la sediul PD-L… Dan Diaconescu a fost imediat informat despre scandalul de la Timişoara şi a reuşit să rezolve problema printr-un compromis. „Doamna Simona Man a venit montată să o schimbe pe Mariana Miheţ, preşedintele de la municipiu. A vrut să-l pună preşedinte interimar pe Adrian Diaconu, omul lui Ostaficiuc. Voia să ia toată documentaţia să o mute într-un nou sediu. De fapt, voia să o pună la dispoziţia PD-L. Simona Man lucrează cu PD-L, în spatele lui Dan Diaconescu. Atât la Arad, cât şi la Caraş, a băgat doar pedelişti în conducerea partidului. Nu plecăm de la partid decât dacă ne scoate cu forţa”, ne-a spus luni seara Vasile Caprea, preşedintele PP-DD Timiş.

Au uitat de ciocoii din PD-L şi au încercat să minimalizeze incidentul..

Marţi, PP-DD a convocat o conferinţă extraordinară de presă. Să anunţe că, până la urmă, au căzut la pace cu Simona Man. Cel ce a salvat situaţia a fost chiar Dan Diaconescu, care a găsit o cale de mijloc. Mariana Miheţ va fi schimbată de la municipiu, pentru că şi-a rupt mâna şi este în convalescenţă, au explicat liderii PP-DD Timiş, care, luni seara, nici nu voiau să audă de aşa ceva. În locul ei, interimar va fi numit Dorin Stoian, care era până acum vicepreşedinte organizatoric în Biroul Judeţean al PP-DD Timiş. Funcţia lăsată liberă de Stoian va fi preluată de Adrian Diaconu, omul pentru care Simona Man a tras cu dinţii. Liderul PP-DD Timiş a întors foia, marţi. „Şedinţa la care a luat parte Simona Man s-a desfăşurat în condiţii normale, democratice, s-a mai discutat şi în contradictoriu. Urmează să facem din nou alegeri la municipiu, deoarece preşedinta este internată în spital. Probabil că o să-l propunem pentru funcţia de preşedinte pe domnul Dorin Stoian, iar dânsa va fi prim-vicepreşedinte. Domnul Diaconu va fi vicepreşedinte organizatoric în Biroul Executiv. Asta a fost propunerea mea, pe care Dan Diaconescu a acceptat-o. Ştiţi ce mi-a zis domnul Dan? «Ţineţi minte că io v-am pus preşedinte acolo şi nu Simona Man»”, a susţinut, marţi, Vasile Caprea, preşedintele PP-DD Timiş.

 

Comentarii

comentarii