Acasă Actualitate Scandalul sexual de la Colegiul de Arte Plastice s-a lăsat cu exmatriculare

Scandalul sexual de la Colegiul de Arte Plastice s-a lăsat cu exmatriculare

430
DISTRIBUIȚI

elev-problema1Elevul de 14 ani care s-a masturbat în timpul unei ore de engleză la Liceul de Arte Plastice din Timişoara va fi exmatriculat pe o perioadă de cinci zile. M.V.I., elev în clasa a VIII-a B, va trebui să presteze şi muncă în folosul şcolii.

Decizia a fost luată marţi, de Colegiul Profesoral al clasei a VIII-a B. Dacă elevul va mai vorbi mizerabil cu colegii şi profesorii sau, mai rău, va mai fi prins în timp ce se masturbează, va urma mutarea disciplinară la o altă şcoală.

Va fi nevoit să muncească în interesul şcolii

Sacţiunea va fi pusă în aplicare începând de luni, 27 mai. Elevul nu va mai putea participa la ore toată săptămâna. „Consiliul profesoral al clasei a VIII-a B întrunit marţi, la care au participat unul dintre elevii clasei, preşedintele comitetului de părinţi pe clasă, membrii consiliului profesoral al clasei, eu şi şefa diriginiţilor pe şcoală, a decis exmatricularea pe cinci zile a elevului M.V.I. El va trebui să presteze şi muncă în folosul şcolii. Am considerat că acordând atâta timp de pauză, pentru a nu se mai întâlni cu colegii săi, poate reuşesc să mediteze şi unii şi alţii la comportamanetul lor”, ne-a spus Veronica Adorian, directorul Liceului de Arte Plastice din Timişoara. Munca pe care elevul va trebui să o depună în interesul şcolii constă în aranjarea sau demontarea expoziţiilor din şcoală sau igienizaraea unor spaţii din unitatea de învăţământ din capitala Banatului. Media la purtare îi va fi automat scăzută. Cât va fi ea va stabili Consiliul Profesoral la încheierea anului şcolar. Pe primul semestru elevul are scăzută media la purtare la 7. Pentru a rămâne repetent elevul ar trebui să primească pe al doilea semestru media 4 la purtare, astfel ca media semestrelor să nu fie 6.

Comentarii

comentarii