Acasă Actualitate Scene bizare într-un liceu din Timișoara. Directoarea a făcut parastas în clasă,...

Scene bizare într-un liceu din Timișoara. Directoarea a făcut parastas în clasă, pentru mama sa

DISTRIBUIȚI

Scene bizare într-un liceu din Timișoara. Directoarea unității școlare a chemat un preot pentru a oficia slujba de pomenire a mamei sale, chiar într-o clasă.

Slujba de pomenire a fost susținută în cadrul Liceului Tehnologic Azur din Timişoara.

Neregulile nu se opresc aici. Câinele directoarei este omniprezent în școală, ba chiar a fost surprins dormind pe birouri în timp ce dascălii își pregăteau lecțiile pentru clasă.

Angajații instituției de învățământ se plâng că, frecvent, directoarea Camelia Moţ abuzează de poziţia ei. I-a pus de mai multe ori să-i plimbe câinele în curtea școlii și chiar să-i spele mașina. Imaginile au fost surprinse chiar de cadrele didactice din liceu, un angajat fiind filmat când turna apă cu găleata pe autoturismul directoarei.

În plus, aceasta prefera să țină câinele pe birou și în timpul ședințelor sau când sunt semnate diferite documente. Recent, în una dintre ședințele cu diriginții, le-a transmis acestora să le spună elevilor să cumpere din banii lor brazi pe care să îi aducă la școală.

”Sugerez tuturor diriginţilor de la clasele de seral să le spuneţi că vine Crăciunul şi că ar fi firesc ca în fiecare clasă, nu cei de la zi care au plantat pomi în curtea şcolii, ci cei de la seral, să aducă un brăduţ în ghiveci pe care să-l împodobim şi să-l plantăm”, a spus directoarea în înregistrare.

Directoarea Camelia Moţ a refuzat să vorbească despre gestul de a face pomenirea în școală și a găsit scuze pentru fiecare fapta semnalată.

”Despre comemorarea mamei care s-a dus acum 2 luni îmi cer scuze, chiar nu pot să am o discuție. Îmi pare rău pentru moartea mamei”, a spus Camelia Moţ. Cât despre câinele său care se plimbă liber prin unitatea de învățământ, aceasta spune că este ”mascota școlii”. Directoarea a negat că ar fi cerut bani elevilor sau părinților.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii