Acasă Eveniment Scene de coșmar la un hotel din Timișoara. O tânără din Italia...

Scene de coșmar la un hotel din Timișoara. O tânără din Italia și-a trântit bebelușul la pământ, după o criză de gelozie

1836
DISTRIBUIȚI

Un bebeluş de doar două luni a fost trântit de pământ de mama lui, într-o criză de gelozie, după ce femeia s-a certat cu iubitul în Hotelul Regina din Timişoara unde locuiau. Copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, iar mama lui a fost preluată de poliţişti pentru a fi audiată.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a avut loc sâmbătă după amiază, în Hotel Regina din Timişoara unde locuia familia. Femeia, în vârstă de 21 de ani, este din Italia, din zona Lombardia, şi a rămas la Timişoara din cauza pandemiei de coronavirus.

Mama bebeluşului s-a certat cu iubitul român, după ce acesta i-ar fi spus că vrea să plece din oraş. De nervi, femeia a luat copilul în braţe şi a dat cu el de pământ.

Tatăl copilului a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar micuţul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara. La faţa locului a ajuns şi Poliţia care a preluat-o pe femeie şi a dus-o la Secţia 2 Poliţie pentru a o audia.

În funcţie de expertiza medico-legală, poliţiştii vor stabili încadrarea juridică a faptei mamei. Aceasta ar putea fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului ori chiar tentativă de omor.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii