Acasă Actualitate Scene emoționante la Maternitatea Bega din Timişoara. Primul dintre bebeluşii care s-au...

Scene emoționante la Maternitatea Bega din Timişoara. Primul dintre bebeluşii care s-au infectat cu coronavirus la Odobescu a fost externat

838
DISTRIBUIȚI

Primul dintre cei trei bebeluşi internaţi la Maternitatea Bega şi confirmaţi cu COVID-19 a fost externat din spital, după ce s-a vindecat. Beleluşul a fost preluat de mama lui, şi ea vindecată de coronavirus, care a venit din judeţul Hunedoara, cu o ambulanţă.

Bebeluşul, care s-a născut la Maternitatea Odobescu şi care a contactat noul coronavirus, ca şi mama lui, s-a aflat aproape trei săptămâni în grija medicilor de la Maternitatea Bega din Timişoara.

Potrivit medicilor, bebeluşul a fost asimptomatic, iar starea sa a evoluat foarte bine. După două teste negative, bebeluşul a fost externat, în cursul zilei de marţi.

Mama bebeluşului a venit cu o ambulanţă din Valea Jiului, din judeţul Hunedoara, de unde locuieşte, pentru a-l prelua pe copil. Femeia a fost şi ea infectată cu COVID – 19, după ce a născut la Maternitatea Odobescu din Timişoara, apoi a ajuns la Maternitatea Bega care este spital – suport. Mama bebeluşului a fost externată în urmă cu mai multe zile, însă bebeluşul a rămas în spital, până la vindecare.

Alţi doi bebeluşi infectaţi cu COVID-19 mai sunt internaţi la Maternitatea Bega. Ei se simt bine şi în scurt timp vor ajunge şi ei la mamele lor.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii