Acasă Eveniment Schelet uman, descoperit în boxa unui bloc. Beciul nu mai fusese deschis...

Schelet uman, descoperit în boxa unui bloc. Beciul nu mai fusese deschis de cel puţin 10 ani

DISTRIBUIȚI

Mister în jurul unui schelet uman, găsit în boxa unui bloc, care nu a mai fost deschisă de 10 ani. Descoperirea şocantă a fost făcută, miercuri după-amiaza, de administratorul blocului, din Aleşd, judeţul Bihor.

Alerta a fost dată imediat, iar locul a fost împânzit de poliţişti şi criminologi. Osemintele sunt umane, iar anchetatorii trebuie să stabilească acum cauza morţii, dar şi identitatea victimei.

„Miercuri, 11 mai, la ora 15.50, polițiștii bihoreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuințe din orașul Aleșd, județul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane. Polițiștii de investigații criminale din Aleșd s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”, a precizat pentru AlesdOnline, comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuț.

Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, mai transmite IPJ. Locuitorii din bloc cred că osemenintele ar aparţine unui bărbat, dispărut în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, scrie observatornews.ro.

Comentarii

comentarii