Acasă Actualitate Schimbare la vârf, în diplomația germană, la Timișoara

Schimbare la vârf, în diplomația germană, la Timișoara

2534
DISTRIBUIȚI

Consulul general al Germaniei la Timișoara, Rolf Mahrun, după aproape 10 de viață în Banat, s-a retras din poziția de vârf pe care o deținea. În seara zilei de joi, 31 august, întâlnirea de rămas – bun a coincis, fericit, cu cea de bun – venit pentru succesorul său, Ralpf Krautkramer, noul consul al Germaniei aici,

Rolf a fost membru activ al Rotary Club Timișoara, din partea căruia a primit în dar o lucrare de Ștefan Popa Popa S, premiată la Vatican, și o plachetă cu însemnele Rotary, semn de prețuire, prietenie și respect.

Surpriza a fost prezența Corului de Bărbați din Satu Mare, a Forumului German din România, dar și a unui mare număr de prieteni, colaboratori, apropiați.

Un alt semn de prețuire a venit din partea domnului Călin Dobra, președintele CJT și a noului prefect de Timiș, doamna Eva Andreaș. Împreună, i-au înmânat un dar cu simbolurile Timișului.

Superba grădină a casei a fost aproape mică pentru cei cu zâmbetele pe buze, cu afecțiune pentru Rolf Mahrun, dar și cu regretul de a nu-l mai vedea la fel de des…

Prezența lui Rolf Mahrun la Timișoara a fost benefică pentru comunitate, s-a implicat în multe proiecte rotary, inclusiv în susținerea minunatului nostru proiect, Capitala Culturală Europeană, 2021.

Respectul nostru, domnule consul!

Comentarii

comentarii