Acasă Actualitate Schimbări în componența grupului PSD de la consiliul județean. Alexandru Iovescu a...

Schimbări în componența grupului PSD de la consiliul județean. Alexandru Iovescu a depus jurământul, Sabin Bociu și-a anunțat demisia

DISTRIBUIȚI

Grupul de consilieri județeni ai celor de la PSD a suferit marți o nouă schimbare, după ce Alexandru Iovescu a depus jurământul pe locul lăsat liber de noul prefect, Mihai Ritivoiu. De asemenea, în ședința de plen a fost anunțată renunțarea la funcția de ales județean a lui Sabin Bociu.

Alexandru Iovescu, din partea PSD, revine în Consiliul Județean Timiș, el preia postul rămas liber prin demisia lui Mihai Ritivoiu, care a renunțat pentru a devenit prefect de Timiș. Locul 8 pe lista depusă de social-democrați, Iovescu este pentru a doua oară membru al CJT, după ce a mai avut un mandat în legislatura precedentă. De curând, el a fost numit și președinte al consiliului de administrație. Decizia de validare a fost acordată de instanță pe 24 februarie.

„Am depus acest jurământ cu entuziasm și emoție și responsabilitate. Este al doilea mandat pe care îl încep astăzi. Mă bucur că sunt alături de voi la prima ședință în format fizic, după mult timp. Eu îmi desfășor activitatea în domeniul atragerii și implementării de fonduri europene, atât pe mediul rural, cât și pe în zona urbană este o activitate care o desfășor de zece ani de zile. Vă asigur de toată încrederea mea și susținerea, încrederea că vom dezvolta proiecte pentru județul Timiș”, a spus Iovescu după depunerea jurământului.

Tot în ședința de plen de marți, un alt reprezentant al PSD a fost anunțată încetarea mandatului lui Sabin Bociu. El și-a înaintat demisia din funcția de consilier județean, urmând să fie înlocuit cu un alt social-democrat, cel mai probabil Nicu Bădina. În ceea îl privește pe Bociu, el primește un post mai bun, urmând să fie șef la CFR SA, cel puțin pentru următoarele luni.

Comentarii

comentarii