Acasă Sport SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a plecat spre Slovacia, pentru penultimul meci...

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a plecat spre Slovacia, pentru penultimul meci din Grupa D a Alpe Adria Cup

DISTRIBUIȚI

Echipa de baschet a plecat marți spre Slovacia, pentru penultimul meci din Grupa D a Alpe Adria Cup. Este o deplasare de peste 500 de kilometri, pe care alb-violeții o fac cu autocarul.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara este liderul Grupei D, cu 4 victorii din 4 partide, în vreme ce Spisski Rytieri are două succese și o înfrângere, o victorie în plus față de celelalte două componente ale grupei Zabok (Croația) și Rogaska (Slovenia), care au câștigat o singură dată.

„Accentul îl punem în această perioadă pe campionat, dar mergem în Slovacia pentru a obține un rezultat cât mai bun. Ne dorim locul întâi în grupă, pentru a evita în sferturile de finală formația cehă Pardubice, care este una dintre candidatele la câștigarea ediției din acest an”, a spus Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

În campionatul intern, Spisski este pe locul al treilea (5 victorii, 3 înfrângeri), după ce sâmbătă a cedat pe teren propriu în fața liderului, Inter Bratislava (87-93). Echipa din Spisska Nova Ves a evoluat în acest meci fără pivotul Michael Fusek (2.23 metri), accidentat la echipa națională și indisponibil.

În tur, la 12 octombrie, echipa noastră s-a impus cu 106-72 în fața grupării slovace, la sala Constantin Jude. Alb-violeții sunt deja calificați în sferturile de finală din Alpe Adria Cup.

 

Comentarii

comentarii