Acasă Sport SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește FC Argeș Pitești, în deplasare, joi

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește FC Argeș Pitești, în deplasare, joi

DISTRIBUIȚI

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește FC Argeș Pitești, în deplasare, joi, 16 martie, în etapa a V-a din faza secundă a Ligii Naționale.

Partida va avea loc în noua sală a orașului, Pitești Arena, de la ora 19,45 și va putea fi urmărită la Digi Sport, Prima Sport, FRB TV – YouTube.

Este a doua partidă consecutivă pe teren străin pentru baschetbaliștii timișoreni, care luni au evoluat în Giulești, cu Rapid București și au cedat cu 88-78.

Leii continuă lupta de calificare în play-off în compania unei contracandidate directe. Argeșenii prezintă o linie de clasament cu 4 victorii și 8 înfrângeri, în vreme ce alb-violeții din Banat au 3/9.

Pentru alb-violeții din Pitești evoluează Alin Andrieș, baschetbalist care a jucat la echipa noastră în sezonul 2016/2017.

Formația condusă de trioul Petricevic-Bota-Markovic a rămas în București și face astăzi transferul spre Pitești. Meciul din Trivale se joacă în avans pentru runda ultimă a turului din Top 10, pentru ca apoi și următorul joc să poată avea loc mai devreme.

Întâlnirea SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – CSU Sibiu va fi luni, 20 martie, ora 19.00, ca să facă loc manșei retur din finala Cupei Challenge la volei, CSM Lugoj – Reale Mutua Fenera Chieri, programată miercuri, 22 martie. Imediat după jocul de luni, în sala Constantin Jude va începe montarea suprafeței speciale de joc pentru meciul de volei.

 

Comentarii

comentarii