Acasă Sport SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și CSM Oradea se întâlnesc în sferturile...

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și CSM Oradea se întâlnesc în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet

DISTRIBUIȚI

Sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet continuă marți, 18 aprilie, cu meciul al treilea. SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și CSM Oradea se întâlnesc de la ora 18.00, la sala Constantin Jude.

Bihorenii conduc la partide cu 2-0, în această serie „trei din cinci”, după ce au câștigat primele două partide găzduite la Oradea Arena.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a fost lipsită la aceste jocuri de antrenorul principal, Dragan Petricevic, afectat de o răceală severă, care încă își face efectul. Prezența sa pe banca alb-violeților se va decide în ziua meciului.

Fundașul Ilija Djokovic s-a accidentat în prima repriză a primului joc de la Oradea și este indisponibil și pentru meciul al treilea.

O noutate pentru această întâlnire este Cursa Bebelușilor – Baby Crawl Race, o premieră pentru baschetul românesc. Este un challenge ce se adresează familiilor cu bebeluși care au început să se deplaseze folosindu-se de mânuțe și de piciorușe și care încă nu au învățat să meargă. Fiecare bebeluș va trebui să parcurgă între 10 și 15 metri, de la un părinte la altul, iar cel care va fi mai rapid va fi declarat câștigător. Premiul pentru bebelușul câștigător este de 200 de euro.

 

Comentarii

comentarii