Acasă Sport SCM Politehnica înfruntă la Timișoara pe Steaua București și pe Minaur Baia...

SCM Politehnica înfruntă la Timișoara pe Steaua București și pe Minaur Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Săptămână cu două meciuri pe teren propriu pentru SCM Politehnica Timișoara, la reluarea întrecerii interne. Alb-violeții vor întâlni două formații din partea superioară a ierarhiei.

Primul meci va fi miercuri, 23 martie, de la ora 18,00, cu Steaua București (locul III), o restanță din etapa a XX-a, iar cel de-al doilea împotriva echipei Minaur Baia Mare (locul V), sâmbătă, 26 martie, la ora 11,00, ambele la sala Constantin Jude.

Întreg lotul este valid, inclusiv pivotul Constantin Enculescu, revenit după o lungă absență pricinuită de o accidentare. El a evoluat deja în câteva partide de ligă secundă.

„Vor fi două meciuri de intensitate mare, de luptă. Noi ne propunem să câștigăm toate întâlnirile de acasă și să demonstrăm un handbal de calitate. Am muncit pentru asta și sper din tot sufletul ca băieții să fie concentrați la maximum și să facem două rezultate pozitive”, a spus Horvath Atilla, antrenor principal SCM Poli.

Antrenorul a fost secundul lui Xavi Pascual, în weekend-ul reunirii lotului național.

Clubul nostru a avut mai mulți jucători la naționalele României, de juniori, tineret și seniori. Antrenorul Horvath Atilla și interul Ianus Dumitrescu s-au aflat la echipa de seniori, care a pregătit dubla cu Macedonia de Nord, din calificările pentru Campionatul Mondial.

„Am fost sunat de Xavi Pascual și rugat să mă duc să-l ajut la pregătirea echipei naționale. A fost vorba despre acel final de săptămână când s-a reunit echipa, deoarece secundul Mihai Popescu urma să ajungă din Franța abia duminică seara. Am acceptat cu cea mai mare plăcere. Din păcate, au fost multe accidentări la reprezentativă și chiar așa puteam avea șanse, dacă nu ar fi fost cele 10-15 minute mai slabe din meciul tur, repriza a doua. Oricum, consider că principiile după care lucrează Pascual sunt foarte bune”, Horvath Atilla, antrenor principal SCM Poli.

 

Comentarii

comentarii