Acasă Sport SCM USV Timișoara se califică în semifinala Cupei României

SCM USV Timișoara se califică în semifinala Cupei României

DISTRIBUIȚI

SCM USV Timișoara se califică fără joc în semifinala Cupei României. Timișoara câștigă partida la masa verde cu 5-0. CSU Alba Iulia, adversarul echipei timișorene în sferturile de finală ale Cupei României a anunțat, astăzi, la Federația Română de Rugby, că este în imposibilitatea de a disputa meciul. Partida ar fi trebuit să aibă loc vineri, 14 octombrie, la Alba Iulia.

Formația din Alba Iulia nu s-a prezentat nici la meciul de la Petroșani, de acum două zile, din play-out-ul Ligii Naționale. Prin urmare, Timișoara câștigă partida la masa verde, 5-0, și se califică în semifinale. Penultimul act va avea loc la Timișoara și le va opune alb-violeților învingătoarea confruntării Dinamo – RC Bârlad, în manșă unică, meci la București. Jocul din semifinale este programat miercuri, 26 octombrie.

SCM Timișoara este deținătoarea Cupei României, trofeu câștigat în urmă cu șase luni, după o finală amânată din 2021, 22-15, cu CSM Știința Baia Mare, echipă pe care a învins-o și sâmbătă, în ultima etapă din play-off (29-15, rezumat VIDEO, AICI).

 

Comentarii

comentarii