Acasă Sport SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara dispută marți, ultimul meci

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara dispută marți, ultimul meci

DISTRIBUIȚI

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara dispută marți, 20 februarie, ultimul meci din sezonul regular al Alpe Adria Cup (AAC). Leii din Banat vor întâlni KK Ilirija, din Slovenia, în deplasare, de la ora 21,00.

Înfruntarea face parte din etapa a zecea. Echipa noastră este virtual câștigătoare a grupei B, iar pe hârtie gazdele mai au șanse de a prinde locul al doilea, care duce și el în Final Four.

Timișoara are 17 puncte (din 18 posibile, adică din 9 partide), în timp ce Ilirija este pe locul al șaselea, cu 11 puncte, dar și cu un meci restant.

„Mergem în Slovenia cu gândul la victorie, pentru că vrem să încheiem grupa așa cum se cuvine și să ajungem în Final Four cu un rezultat pozitiv. Am tratat fiecare meci cu mare seriozitate și de aici a rezultat această linie de clasament foarte bună. Mai avem câteva partide până la turneul final AAC, dar ne gândim și la el, adică la trofeu”, spune Antonio Năsturescu.

Turneul final se va disputa în zilele de 12 și 13 martie, iar clubul nostru și-a depus candidatura pentru organizarea sa.

În tur, la 21 noiembrie, la sala C. Jude, echipa noastră a învins Ilirija cu 97-85.

 

Comentarii

comentarii