Acasă Actualitate Școală nouă în Giroc! Viceprimarul Dan Vîrtosu: “Toți copiii noștri vor învăța,...

Școală nouă în Giroc! Viceprimarul Dan Vîrtosu: “Toți copiii noștri vor învăța, în program de dimineață…!”

DISTRIBUIȚI

Dr. Dan Vîrtosu, viceprimarul cu funcție de primar al comunei Giroc, a mărturisit că anul acesta și-a propus să facă tot ce este cu putință pentru a asigura tuturor copiilor care învață în cadrul Liceului Teoretic David Voniga posibilitatea de a avea program doar de dimineață.

Acest lucru a devenit realitate prin deschiderea unei noi școli, și anume, cea din zona fostelor unități militare.

“Astfel, copiii dumneavoastră, elevi ai Liceului Teoretic David Voniga Giroc, vor beneficia de cele mai bune condiții de învățământ, într-o clădire nou creată, cu dotări moderne (unele în curs de achiziționare), cu săli spațioase și luminoase, cu spații atent amenajate”, asigură dr. Dan Vîrtosu.

În paralel cu procesul didactic, lucrările de amenajare vor continua pentru a finaliza proiectul propus inițial, unul care, în cele din urmă, să conducă unitatea de învățământ la cel mai înalt standard european, așa cum merită comuna Giroc.

Viceprimarul Dan Vîrtosu a concluzionat:

“Nu a fost un drum simplu, până aici! Doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect: echipa managerială a Liceului Teoretic David Voniga, constructori, electricieni, instalatori și, nu în ultimul rând, colegilor mei din administrația locală – care au făcut ca mâine să fie transformat în azi și acum!

Totodată, gândurile mele bune și recunoștința se îndreaptă către părinți și bunici!

Vă mulțumesc pentru răbdarea și încrederea pe care mi-ați acordat-o!

De luni, 11 septembrie, toți copiii noștri vor învăța, în program de dimineață!”.

Comentarii

comentarii