Acasă Actualitate Școala nr. 2 Timișoara a inaugurat noua sală de sport și le-a pregătit...

Școala nr. 2 Timișoara a inaugurat noua sală de sport și le-a pregătit elevilor o mega surpriză

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 12.10 2022, Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, de pe strada Mureș nr. 8, a inaugurat printr-o serie de activități specifice noua sală de sport a unității școlare.

De asemenea, cu sprijinul Asociației Club Sportiv One Move s-a pregătit o mega-surpriză elevilor curajoși: în curtea școlii a fost adus un perete de escaladă, pe care copiii imediat s-au lansat în a-l cățăra.

Sala de sport a fost renovată integral prin programul Sportul pentru toți, finanțat de Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon România, cu sprijinul Asociației de părinți Pentru voi – Școala 2 și al Organizației pentru Dezvoltare și Implicare Socială.

Cu acest prilej, a avut loc și o lecție antrenament de baschet, iar de la ora  ora 11.00, zumba/aerobic, karate – lecție demonstrative, meciul generațiilor (baschet) dintre actualii elevi și foștii elevi.

La ora 14.00, s-a desfășurat meciul de baschet dintre profesori și elevi.

”A fost o mare realizare să reușim renovarea sălii de sport. Proiectul a fost depus în programul Sportul pentru toți, prin Asociația de Părinți Pentru Voi Școala 2, cu sprijinul ODIS al RET Utilaje, Profi OPS și al lui Călin Constănceanu. A fost finanțat de către Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon România. Părinți, cadre didactice și reprezentanți ai comunității au colaborat și și-au unit forțele pentru binele copiilor”, a spus prof. Oana Pentea, directoarea Școlii nr. 2 Timișoara.

La nivelul Școlii nr. 2, echipa de proiect a fost alcătuită din profesorii Daniela Brânzei, Diana Stein, Alina Ciocan, Adriana Popa, Ana Maria Păuțu, prof. Sebastian Bobină și prof. Alin Roșu.

La Școala nr. 2, la clasa pregătitoare, sunt înscriși 74 de copii, cu profesori foarte hotărâți și optimiști de a-i educa și pregăti pentru școală și viață, iar în total, Școala nr. 2 Timișoara are 660 de elevi, în ciclul primar și gimnazial, unde activează 71 de dascăli.

 

Comentarii

comentarii