Acasă Actualitate Școala Planetelor, la Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud

Școala Planetelor, la Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud

1245
DISTRIBUIȚI

Timp de patru zile, copiii pasionați de astronomie pot participa gratuit la Școala Planetelor – o experiență educațională inedită organizată la Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud.

Copii de azi au o mare sete de cunoaștere iar părinții încearcă să le ofere cât mai multe experiențe care să le satisfacă această nevoie. Tocmai din acest motiv, Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud vine în întâmpinarea părinților cu activități creative, alternative pentru a petrece timp de calitate împreună, precum Școala Planetelor – o lecție de astronomie inedită.

Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt așteptați în perioada 20 – 23 septembrie 2018, la Școala Planetelor. Timp de 40 de minute, în intervalul 10.00-18.00, ei vor putea viziona un spectacol deosebit, unde vor face cunoștință cu sistemul planetar. Astfel, copiii vor intra într-un planetariu gonflabil, unde un prezentator îi va ghida într-o călătorie fascinantă prin întregul nostru sistem solar. Spectacolul este interactiv, iar cei mici sunt invitați să pună întrebări și să interacționeze între ei. Mai mult, ei vor asista la un spectacol inedit: coliziunile între planete și efectele acestora.

Ne dorim prin acest proiect să oferim o alternativă distractivă și interactivă la metodele clasice de predare. Astronomia este fascinantă, iar prin această metodă sperăm să le deschidem copiilor apetitul pentru știință. Scopul proiectului este de a stimula bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe lucruri despre univers – au declarat reprezentanții Centrului Comercial Auchan Timișoara Sud.  

Spectacolele din cadrul Școlii Planetelor sunt gratuite și accesibile copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani şi însoțitorilor acestora. Intrarea se face pe bază de programare telefonică prealabilă la tel. 0760.89.68.68 sau în locație (în limita locurilor disponibile).

Centrul Comercial Auchan Timișoara Sud are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Comentarii

comentarii