Acasă Actualitate Școli curate în Timiș. Dezbatere la Timișoara

Școli curate în Timiș. Dezbatere la Timișoara

623
DISTRIBUIȚI

Dacă ești elev, părinte sau cadru didactic și vrei să știi cum poți să îți faci școala mai transparentă și mai bine finanțată, vino vineri, 7 decembrie, începând cu ora 15:00, la Casa Tineretului din Timișoara. Aici va avea loc lansarea oficială a platformei Check My School, www.scolicurate.ro – instrumentul principal al proiectului nostru ce vizează buna guvernare a instituțiilor de învățământ.

De asemenea, vom trece în revistă Ghidul monitorilor pentru buna guvernare a școlilor și liceelor, iar pe urmă vom dezbate și vom găsi soluții pentru creșterea cuantumului sumelor pe care statul și autoritățile locale le investesc în educație, dar și pentru creșterea gradului de bună guvernare și transparență a școlilor și liceelor. Sunt așteptați să ia parte elevi, părinți, profesori, directori de unități de învățământ, experți în educație, precum și reprezentanți ai autorităților locale și naționale.

Școli curate este o inițiativă a Societății Academice din România (SAR), în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice (CRC), prin care lansăm în România un nou mod de a combate corupția în ceea ce privește alocarea, accesarea și cheltuirea resurselor publice în învățământul preuniversitar. Concret, prin acest proiect vrem să punem umărul la modernizarea educației printr-o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din întreaga țară.

Mulțumim partenerilor locali pentru suport: Consiliul Județean al Elevilor Timiș și FITT Timisoara

Vă rugăm să vă confirmați participarea prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/7Yrcwv.

Evenimentul este organizat de FITT Timisoara, Școli curate, Consiliul Județean al Elevilor Timiș, Societatea Academică din România.

 

Comentarii

comentarii