Acasă Cultura Scriitorul şi jurnalistul Robert Serban din Timișoara a prezentat la BookFest cărțile...

Scriitorul şi jurnalistul Robert Serban din Timișoara a prezentat la BookFest cărțile Robert Şerban în dialog cu Şerban Foarţă şi Erosophia. Incantaţii & O Cantilenă de Şerban Foarţă

DISTRIBUIȚI

Scriitorul şi jurnalistul Robert Serban din Timișoara a venit pe Scena Arena de la BookFest împreună cu Loredana Tîrzioru, director executiv al Brumar Publishing House, pentru a vorbi publicului despre marele poet Şerban Foarţă prin cărţile nou publicate la Editura Brumar – “Naraţiunea de a fi.

Este vorba de Robert Şerban în dialog cu Şerban Foarţă” şi “Erosophia. Incantaţii & O Cantilenă” de Şerban Foarţă.

Robert Şerban a povestit despre prietenia pe care o are cu Şerban Foarţă, şi despre impactul pe care l-a avut poetul asupra demersului său artistic: ”Ne-am întâlnit întâmplător la Timişoara, în 1987, eram elev de liceu şi am mers într-o tabără naţională care se chema “Tinere Condeie”, unde era un curs de poezie, unul de proză şi altul de critică literară.

Cursul de poezie din acea tabără l-a ţinut, după Florin Iaru, Şerban Foarţă. Aveam la mine nişte poezii şi am insistat să le citească şi să spună ce crede.”

Cuvintele pe care i le-a adresat Şerban Foarţă tânărului Robert Şerban au fost: “Extraordinar, domnule! Ce talent ai, şi ce prost scrii!”.

“Cartea asta nu face nimic altceva decât să-i urmărească biografia ultimilor 30 de ani.”, spune autorul despre “Naraţiunea de a fi. Robert Şerban în dialog cu Şerban Foarţă”.

Loredana Tîrzioru a vorbit despre cartea lui Şerban Foarţă – “Erosophia. Incantaţii & O Cantilenă”: ”Ideea acestei cărţi a pornit când înregistram în studio poemele pentru “Un Castel în Spania pentru Annia” de Șerban Foarță, şi a venit ideea să scoatem noi cele mai frumoase poezii de dragoste.”.

Vino la Bookfest şi lasă-te vrăjit de dialogurile spumoase dintre Robert Şerban şi Şerban Foarţă sau îndrăgosteşte-te prin frumoasele poezii din volumul “Erosophia. Incantaţii & O Cantilenă”, pe care le poţi descoperi la standul Editurii Brumar – îndeană organizatorii.

==

 

Comentarii

comentarii