Acasă Politica Scrisoarea care a tulburat liniștea în Plus Timiș a fost trimisă de...

Scrisoarea care a tulburat liniștea în Plus Timiș a fost trimisă de pe adresa de email a unei persoane decedate

DISTRIBUIȚI

Marian Constantin Vasile a reacțional după ce unul dintre membrii filialei Timiş a PLUS a transmis presei locale o scrisoare deschisă. Scrisoarea, semnată de Ghizela Neaga, vorbeşte despre intrarea în partid a fostului consilier judeţean PNL, Marian Constantin Vasile, şi despre oportunitatea candidaturii acestuia la Primăria Timişoara.

”Așa-zisa scrisoare deschisă trimisă astăzi presei cu privire la persoana mea reprezintă o tentativă de calomniere ce nu are niciun fundament. Acest document a fost trimis de pe adresa de email a unei persoane decedate, făcând referire la aspecte care pot fi demontate foarte ușor de către orice persoană de bună credință.

O singură exemplificare voi face în acest sens și anume referirea la ”afacerile principale pe care le-am desfășurat cu Statul Român”. Toate declarațiile mele de avere și interes sunt publice, cu respectarea – sub semnătură – a Codului Penal, astfel că se poate constata că nu am avut niciodată niciun contract de afaceri pe bani publici.

Este vădit faptul că am deranjat mulți politicieni prin publicarea viziunii proprii de dezvoltare a Timișoarei în luna decembrie,  prin depunerea candidaturii interne în partidul PLUS pentru poziția de primar al Timișoarei (în curs de desfășurare inclusiv în ceea ce mă privește) și mai ales pentru că sunt un om neșantajabil, cu experiență practică și doctorală în administrația publică.

Dragi cetățeni, dacă dorim să ieșim din situația în care se află societatea românească astăzi și să promovăm o dezvoltare a Timișoarei la adevăratul ei potențial, avem datoria de a respinge în mod categoric și definitiv aceste practici, purtând în mâinile, mintea și sufletul nostru o atitudine pozitivă, constructivă și morală pentru asigurarea bunăstării comunității noastre”, spune Marian Constantin Vasile.

Și PLUS Timiș aduce precizari: semnatarul scrisorii e o persoană decedată, fost membru al partidului

 PLUS Timiș a reacționat la scrisoarea prin care o persoană acuza situația din filiala Timiș, în legătură cu prezența lui Marian Vasile in partid. Iar surpriza anunțată de anunțul plus e una chiar mare!

Într-un anunț semnat de Biroul Filialei Județene Timiș, Coordonatorii Regionali, se spune că, de fapt, semnatarul scrisorii e un fost membru PLUS, decedat!

“Persoana de la care s-a primit e-mailul a fost membru PLUS, spunem că a fost, pentru că doamna a decedat. Ne pare rău pentru această situație creată familiei și dorim să aflăm cine s-a folosit de această adresă de e-mail. Vom urma toate procedurile pentru a afla adevărul din spatele acestei povești și dezinformări. Oricine are informații relevante ne poate ajuta. Luăm în calcul, împreună cu familia doamnei, să sesizăm și organele abilitate pentru elucidarea modului și găsirea vinovatului/vinovaților care au acționat sub identitate falsă”, se spune în anunțul trimis pe adresa redacției!

Comentarii

comentarii