Acasă Eveniment Scrisoarea unei fetiţe din Timiş, abuzată de propriul tată, găsită de poliţişti...

Scrisoarea unei fetiţe din Timiş, abuzată de propriul tată, găsită de poliţişti ascunsă sub un dulap. “A devenit tot mai obsedat, nu vrem la casa de copii”

DISTRIBUIȚI

tentativa viol

O fetiţă din Timiş, abuzată alături de sora ei de propriul tată, a încercat să îi trimită unei asistente de la DGASPC o scrisoare în care îi povestea drama prin care trece, însă nu a reuşit, scrisoare fiind găsită ascunsă sub un dulap, în timpul percheziţiei poliţiştilor.

Fetiţa a scris scrisoarea în luna mai a anului trecut, însă nu a reuşit să o trimită asistentei de la DGASPC. Drama fetiţei şi a surorii sale a început în urmă cu mulţi ani, după ce mama copilelor a plecat la muncă în străinătate, iar ele au rămas acasă, cu tatăl lor.

În iunie 2021, fetiţele au dat declaraţii la Poliţie, iar în aceeaşi zi, poliţiştii au mers în casa lor şi au făcut o percheziţie.

Cu ocazia percheziţiei, agenţii au descoperit, ascunsă sub un dulap din casă, scrisoarea pe care fetiţa o scrisese pentru asistenta de la DGASPC Timiş, potrivit unui articol publicat de jurnaliştii de la Libertatea.ro.

“Dragă Ștefania S.*  Eu vă spun toate lucrurile astea, pe răspunderea mea. Ştiu că aveți foarte mare încredere în mine și mi-ați zis dumneavoastră să vă zic tot ce se întâmplă, că aveți încredere în mine, dar îmi pare rău că v-am dezamăgit și nu am avut curaj să vă spun tot până acum.

Regret foarte tare că v-am mințit, dar mi-a fost frică să vă spun până acum, foarte frică. Dar acum m-am decis să fiu sinceră cu dumneavoastră: tata, în legătură cu el, dacă se poate numi așa, nu e ceea ce vrea să pară, e o bestie, o mare bestie. Tata, pe mine și pe sora mea Ioana*, ne abuzează sexual, adică vrea să ne violeze. Totul a început de când a plecat mama.

De la vârsta de 9 ani a început să se ieie de noi, pe fratele meu Claudiu* și pe sora mea Ioana îi trimite după apă sau la magazin şi, în timp ce ei plecau, încerca să mă abuzeze sexual, să mă pipăie, mă lua de fund, mă pipăia la sâni.

Mie nu-mi plăcea, tot îi ziceam să mă lase, dar stăteam după, de frică, și tot îmi spunea să nu vă zic dumneavoastră. Asta făcea și cu sora mea, Ioana, o pipăia. Dar, între timp, lucrurile s-au schimbat, el a devenit mai obsedat, vrea mai mult, noi am crescut, începea să ne iese formele, ca la orice fete.

Eu, când plecau Claudiu și sora mea Ioana, el zicea să îi pun mâna pe p**a, eu ziceam nu, începeam să comentez, după mă lăsa în pace, mă trimitea pe mine și pe fratele meu de acasă, și sora mea începea să plângă și să spună că vrea și ea să vină cu noi, dar el n-o lăsa, cum să o lase, că el vrea să profite de ea.

Dragă Ştefania S., eu și frații mei nu vrem la casa de copii, vă rog, dacă puteți, să ne duceți la mama noastră”, a scris fetiţa în scrisoarea ascunsă.

Scrisoarea a devenit probă în dosarul în care tatăl copilelor a fost condamnat, pe 6 ianuarie 2022, de Judecătoria Timişoara, la 25 de ani de închisoare.

Decizia instanţei nu este însă definitivă, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii