Acasă Actualitate Scrisoarea unui restaurant din Timișoara către clienți: „Dacă vei continua să comanzi...

Scrisoarea unui restaurant din Timișoara către clienți: „Dacă vei continua să comanzi în continuare de la noi, cu siguranță ne vom revedea cu bine”

DISTRIBUIȚI

Restaurantele, cafenelele, barurile și cam tot ce înseamnă HoReCa a fost afectat serios de restricțiile impuse pentru prevenirea transmiterii SARS-CoV-2. Poate că unele dintre afacerile din domeniu au funcționat, în contextul restricțiilor suplimentare impuse în „scenariul roșu” sau în carantină, la limita legii sau dincolo de ea, dar mulți dintre antreprenorii din spatele acestora au conștientizat că pot să reziste dacă, și în aceste condiții, ajung să-și vândă produsele unui număr destul de mare de clienți.

Un exemplu în acest sens este dat de un restaurant din Timișoara care, la fiecare comandă, atașează următoarea scrisoare clienților, cu rugămintea de a o distribui:

„Dragul meu client,

Îți mulțumim din suflet că ai ales să comanzi de la […]. Prezența și comenzile clienților noștri reprezintă singurul ajutor real primit în ultimul an de când a început această pandemie, și pentru asta suntem recunoscători și vă mulțumim. De aceea ne-am hotărât să îți scriem, pentru că noi, cei din mica familie […] avem nevoie să comanzi în continuare bunătățile gătite de noi, fie că e ceva din meniul nostru a-la-carte, fie că este meniul zilei, iar dacă ți-a plăcut ce ai mâncat la noi, sau de la noi, sau dacă vreodată ai avut o seară încântătoare în restaurantul nostru, sau pe terasa noastră, te rugăm să le spui și prietenilor tăi despre noi. Suntem nouă familii care depindem de comenzile tale, și pasiunea pentru gătit ne determină să nu ne dăm bătuți și să nu renunțăm. Dacă vei continua să comanzi în continuare de la noi, cu siguranță ne vom revedea cu bine, altfel vom fi nevoiți să punem lacătul unui loc construit cu dragoste și pasiune. Îți stăm la dispoziție cu drag și speranță și te rugăm din nou să ne recomanzi și prietenilor. Ne-am bucura enorm dacă această mică scrisoare ar ajunge și la ei”.

Comentarii

comentarii