Acasă Administraţie SDM Timişoara lasă cu buzele umflate CJT, chiar în ziua în care...

SDM Timişoara lasă cu buzele umflate CJT, chiar în ziua în care trebuia să semneze un contract pe zece milioane de lei

839
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a rămas cu buzele umflate când trebuia să semneze cu Societatea Drumuri Municipale aparţinând Primăriei Timişoara. Aceasta a câştigat un contract gras, de zece milioane, pentru asfaltarea unui drum judeţean, dar când să semneze contractul cu administraţia judeţeană a refuzat să o mai facă.

O decizie pe care Călin Dobra, preşedintele CJT, nu reuşeşte să şi-o explice sub nicio formă, a lăsat administraţia judeţeană cu buzele umflate. SDM, societatea de drumuri a municipalităţii timişorene, nu a mai venit să semneze contractul pe care îl câştigase la licitaţie. În urma acestuia ar fi urmat să se ocupe de reabilitarea drumului judeţean dintre Bazoşul Nou şi Recaş.

„Am asistat la o premieră la Consiliul Judeţean Timiş. Drumul Judeţean 609, între Bazoşul Nou şi Recaş, a fost licitat s-a desemnat câştigător, am făcut comunicarea şi în ziua în când trebuia să semnăm, ofertantul, SDM  aparţinând Primăriei Timişoara. a refuzat semnarea contractului. Nu am înţeles motivul, încă sunt în dubii legat de această decizie a SDM. Nu avem ce face, trebuie să reluăm procedura şi să reanalizăm celelalte oferte. Mai sunt trei ofertanţi. Colegii mei vor relua procedura, desigur cu penalităţi la societatea care a refuzat semnarea contractului. Suma era una importantă, de zece milioane de lei, din fonduri guvernamentale şi de la bugetul CJT”, a declarat Călin Dobra.

Aşadar, după distracţia unei licitaţii, Consiliul Judeţean se vede nevoit să reia procedura, desigur, cu întârzierile aferente.

Comentarii

comentarii