Acasă Actualitate Se amână construcția stadionului „lego” din Timișoara. Niciuna dintre cele 11 firme...

Se amână construcția stadionului „lego” din Timișoara. Niciuna dintre cele 11 firme interesate inițial nu s-a înscris la licitație

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, anunță eșecul licitației pentru construcția stadionului de tip „lego” din Calea Buziașului. Înainte de lansarea licitație, se arătaseră interesate 11 firme, însă niciuna nu a depus ofertă. Principalul motiv ar fi reprezentat de lipsa materiei prime în contextul războiului din Ucraina.

„Știu că este nevoie de construcția lui și vă asigur că nu voi abandona lupta pentru realizarea lui. Voi încerca să conving în continuare de necesitatea lui, sper să-i conving și pe ceilalți colegi din executiv că e nevoie să facem mai mult pentru a-l construi. Din păcate, se pierd iar luni de zile care afectează desfășurarea activităților sportive și nu numai. Vă asigur că voi rămâne perseverent în refacerea infrastructurii sportive din Timișoara”, promite, totuși, Cosmin Tabără.

Termenul de depunere a ofertelor pentru construcția stadionului a fost chiar ziua de luni, ora 15.00. Prețul de pornire era de 92,3 milioane de lei, în care erau incluse atât serviciile de proiectare, cât și cele de execuție. Termenul ar fi fost de 31 de luni. Noul stadion ar trebui să aibă „minimum” 9.000 de locuri, capacitate redusă de la 15.000, cât a propus fosta administrație.

Comentarii

comentarii