Acasă Administraţie Se amenajează o nouă parcare, în cartierul Girocului

Se amenajează o nouă parcare, în cartierul Girocului

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a demarat operațiunile de amenajare a unei noi parcări pe un teren dezafectat de peste 10.000 mp din zona Girocului, plin cu ruine ale unor clădiri. Municipalitatea a început, marți, demolarea clădirilor iar operațiunea va dura aproximativ două săptămâni, dacă vremea va fi favorabilă. 

Noua parcare, de la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului, va asigura 80-90 de locuri. Parcarea va fi realizată cu dale înierbate, de beton. Nu va fi ultima amenajată spun cei de la primărie.

„Continuăm acțiunile de reamenajare a spațiului public și facem o zonă în care toată lumea are loc. Facem și noi locuri de parcare, vom amplasa și o parcare pentru bicicliști, dar aducem si verdeață într-o zonă în care au fost doar betoane”, a declarat primarul Dominic Fritz.

În zonă vor fi amplasate și o parcare securizată pentru biciclete și o platformă pentru pubele de gunoi. Totodată, proiectul Primăriei include și plantarea a 27 de arbori, amenajarea unor accese pietonale pentru locuitori și iluminat stradal.

Comentarii

comentarii