Acasă Actualitate Se apropie luna cadourilor! Iată cum puteți să le ajutați pe cele...

Se apropie luna cadourilor! Iată cum puteți să le ajutați pe cele 200 de persoane cu dizabilități de la Pentru Voi Timișoara!

DISTRIBUIȚI

Se apropie luna generozității, a cadourilor, a faptelor bune, dar în același timp, o luna plină pentru “departamentul contabil” al firmelor, care, pe lângă toate declarațiile, balanțele și calculele lunare etc. au de pregătit în decembrie declarații trimestriale, dar au și ocazia să ajute un ONG prin calcularea procentului de 20% din impozitul pe venit sau profit, care poate fi direcționat către un ONG.

De aceea Fundație Pentru Voi Timișoara are următorul mesaj:

”Dragi prieteni din mediul de afaceri, trăim vremuri dificile, dar gândiți-vă o clipă, cât de greu este pentru un părinte singur sau pentru unii părinți bătrâni și bolnavi, care cresc un copil cu dizabilitate intelectuală, ajuns la vârsta maturității, fără ajutor de specialitate, fără serviciile sociale de care are atâta nevoie, pe care Fundația “Pentru Voi” le furnizează de 27 de ani, în comunitatea timișoreană.

200 de adulți cu dizabilități intelectuale din Timișoara depind de serviciile Fundației „Pentru Voi”!

Nu vă costă nimic, nu presupune eforturi suplimentare. Tot ce trebuie sa faceți este să completați contractul de sponsorizare pentru suma care reprezintă 20% din impozitul pe venit sau pe profit și să virați suma prin bancă.

Datele Fundației Pentru Voi Timișoara de identificare sunt :

Denumire entitate: Fundația Pentru Voi

C.I.F. RO8577099

CONT : RO08INGB 0002 0011 3864 8910

Modelul contractului de sponsorizare îl regăsiți pe site www.pentruvoi.ro/persoane-juridice

Dacă nu aveți profit, dar vreți totuși să ajutați, puteți dona cu cardul, prin EuPlătesc, direct pe site https://www.pentruvoi.ro/doneaza/

În cazul firmelor cu minim 50 de angajaţi, acestea au posibilitatea de a achiziţiona produse şi servicii de la unitatea noastră protejată în limita a 50% din fondul pentru handicap pe luna.

www.pentruvoi.ro/magazin-online/

În numele celor 200 de persoane cu dizabilități intelectuale, beneficiare ale Fundației “Pentru Voi”, vă mulțumim! Gandul nostru de recunostinta se indreapta si catre “departamentele contabile”, care se implica si depun eforturi pentru ca o parte din banii Statului sa ajunga si la persoanele in nevoi! – este mesajul conducerii Fundației Pentru Voi Timișoara, luni 21 noiembrie 2022.

 

 

 

Comentarii

comentarii