Acasă Cultura Se caută corişti

Se caută corişti

DISTRIBUIȚI

”The Timişoara Gospel Project” caută corişti pentru un atelier de muzică gospel, care se va desfăşura între 11 şi 17 mai la Timişoara. Proiectul se va încheia cu un concert de muzica gospel la Domul Romano-Catolic din Piaţa Unirii, duminică, 17 mai, de la ora 20. Proiect informal şi ecumenic, The Timisoara Gospel Project a fost înfiinţat în 2005 de un tânăr student din Germania, pasionat de muzică, Dominic Fritz, surprins că nu exista un cor de acest tip în oraş.
La primul concert a cântat un grup de zece persoane, ajungând la dupa trei ani de la apariţie la un cor serios de peste treizeci de personae.
Anul acesta, organizatorii se aşteaptă să reunească pentru concertul final peste cincizeci de personae care să încânte publicul.
“Căutăm oameni cu muzica în sânge şi cu un strop de nebunie, gata să câştige pariul de a pregăti un concert reuşit într-o săptămână”, a precizat fondatorul proiectului, Dominic Fritz.
Astfel, timişorenii de orice vârstă sau confesiune, cu puţină experienţă corală sau muzicală sunt invitaţi să se înscrie cât mai repdede în acest proiect ambiţios fie pe site-ul www.timisoaragospelproject.ro sau la numărul de telefon 0746-543-654.
Repetiţiile se vor ţine seara şi în week-end, timp de o săptămână.
Concertul prin care se va finaliza proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul de Îngrijire Paliativă “Casa Milostivirii Divine”.

Comentarii

comentarii