Acasă Actualitate Se deschide Parcul Crăciunului, evenimentul organizat de Consiliul Județean Timiș pentru sărbătorile...

Se deschide Parcul Crăciunului, evenimentul organizat de Consiliul Județean Timiș pentru sărbătorile de iarnă

DISTRIBUIȚI

De sâmbătă, Muzeul Satului Bănățean din Timișoara devine gazdă bună pentru Parcul Crăciunului, evenimentul gândit și susținut de Consiliul Județean Timiș pentru sărbătorile de iarnă.  La Muzeul Satului Bănățean a fost amenajat un mic orășel dedicat sărbătorilor de iarnă. Zona e iluminată festiv, iar pe cele zece hectare ale locației sunt amenajate diferite locuri unde și cei mici, și cei mari sunt așteptați să se simtă bine în familie.

Sâmbătă seara, de la ora 17, se va deschide și oficial Parcul Crăciunului. Un patinoar gratuit, carusel, mașinuțe, activități creative și spectacole pentru copii, de asemenea gratuite, sunt oferite micuților. Ei au la dispoziție un mic labirint, dar și o scenă unde vor avea loc diferite momente cu piese de teatru. Evenimentul a fost gândit pe două tronsoane, primul, de la prânz, dedicat copiilor, iar cel de al doilea după-masă dedicat mai ales adulților, cu concerte în fiecare seară.

”Deschidem Parcul Crăciunului, un concept nou de eveniment pe care l-am imaginat și construit pentru familiile cărora le place să petreacă timp împreună, în aer liber. Vă invit pe toți să vă bucurați de ceea ce am pregătit cu atâta drag pentru voi și dacă aveți propuneri pentru anul viitor, le așteptăm cu promisiunea că vom deveni mai buni în ceea ce facem”, a anunțat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Nu lipsesc nici spectacolele muzicale pentru cei mari, iar vedetele vor fi Andra, Delia, Irina Rimes și Adda. Debutul evenimentului va fi urmat de un show de lasere și salve de tun, urmate de concertul îndrăgitei Andra.

Cei care preferă o gustare sau un pahar de băutură vor avea la dispoziție un spațiu de servit masa, unde veți putea gusta din bucatele oferite de comercianții instalați pe aleea dedicată căsuțelor și food truck-urilor, sau Ponton Lounge-ul amenajat pe marginea lacului din incintă.

Deplasarea la Muzeul Satului Bănățean se poate face fie folosind cursa regulată a STPT, dar și un autobuz pus la dispoziția celor interesați, care va pleca de lângă parcarea Modex din centrul Timișoarei

Comentarii

comentarii