Acasă Actualitate Se întâmplă minunea: începe curăţenia Timişoarei? – Foto

Se întâmplă minunea: începe curăţenia Timişoarei? – Foto

DISTRIBUIȚI

Timişoara inundată de gunoaie, victima unui joc de ping-pong nemeritat între interese şi dezinterese, pare să fie resuscitată şi să reintre în normalitatea salubrizării.

Primarul Nicolae Robu susţine pe facebook că Timişoara va fi în curând de o curăţenie exemplară!

“Pe 03.04.2019, şi-a început activitatea în Timişoara -activitate de salubrizare- firma austriacă Brantner, care a câştigat a doua licitaţie organizată de Primărie pentru curăţenia stradală -la prima nu s-a prezentat nimeni, de asta am avut probleme cu curăţenia stradală, reamintesc, nicidecum pentru că cineva ar fi neglijat-o!-. Alt nivel tehnologic, altă abordare! Timişoara va fi în curând model de oraş curat! Continuăm de-acum, la alt nivel, campania Timişoara curată!”, spune primarul.

Dacă poliţia locală nu va fi prezentă în toate cartierele oraşului şi să aplice amenzi maxime “din prima”, totul va fi în zadar. Şi să nu uite primăria că Timişoara nu înseamnă doar cartierul Soarelui. Nu de alta, dar să nu creadă unii-alţii că doar în acel cartier trăiesc timişoreni civilizaţi, iar în restul oraşului este mizerie pentru că sunt cetăţeni de lumea a treia.

Comentarii

comentarii