Acasă Politica Se întoarce în politică! Candidat bombă la prezidențiale în 2019, născut la...

Se întoarce în politică! Candidat bombă la prezidențiale în 2019, născut la Sânnicolau Mare

DISTRIBUIȚI

Este vorba despre fostul preşedinte al PUNR şi fostul primar al Clujului Gheorghe Funar. Acesta că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 din partea Partidului România Noastră.

“Voi candida la preşedinţie. Am avut pe 15 decembrie un congres la Alba Iulia al Partidului România Noastră şi sunt singurul om politic ales prin vot de un partid să fiu candidat la preşedinţie. Avem organizaţii în 30 de judeţe, le voi acoperi şi pe celelalte anul viitor. Eu mi-am încărcat bateriile în perioada aceasta. Veţi auzi multe despre mine anul viitor”, a declarat pentru Antena3, Gheorghe Funar.

Născut la Sânnicolau Mare, în Timiș. în vârstă de 69 de ani, Gheorghe Funar a fost vreme de ani de zile preşedintele PUNR şi timp de 12 ani, între 1992-2004, primar al Clujului. După ce PUNR a dispărut, Funar a trecut la PRM-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fiind ales secretar general şi chiar preşedinte al formaţiunii.  

A fost senator al României şi a candidat de două ori la alegerile prezidenţiale: în 1996, când  s-a clasat al şaselea şi în 2014, când a fost al 11-lea.

Comentarii

comentarii