Acasă Administraţie Se repartizează locuințele ANL pentru tinerii din domeniul Sănătății. Cererile pot fi...

Se repartizează locuințele ANL pentru tinerii din domeniul Sănătății. Cererile pot fi depuse până pe 30 octombrie, la Primăria Timișoara

1574
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara urmează să repartizeze cele 30 de apartamente din blocurile construite de Agenția Națională de Locuințe (ANL), cu prioritate către tinerii din domeniul Sănătății. La finalul lunii noiembrie, apartamentele ar trebui să fie predate municipalității. Până pe 30 octombrie, cei care doresc un astfel de apartament pot depune cererile la sediul primăriei.

„Având în vedere faptul cã în cursul lunii noiembrie 2020 vor fi predate către primărie 30 de apartamente, construite de ANL, destinate închirierii pentru tineri specialiști în sănătate, situate în str. Ion Ionescu de la Brad nr.1/E, pânã în  30.10.2020 se pot depune dosare pentru înscrierea pe lista de prioritãți în vederea repartizării unităților locative. (…) Cererea, împreunã cu actele necesare, se poate depune la sediul Primãriei Municipiului Timișoara, Serviciul Relaționare Directã cu Cetãțenii (camera 12), ghișeul 11.  Programul pentru înregistrarea dosarelor este: luni, miercuri, joi și vineri între orele 8,30-14, iar în zilele de marți între orele 8,30-17”, transmit reprezentanții primăriei.

Modelul de cerere, documentele necesare a fi depuse, precum și criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea acestora, sunt anexă la Hotãrârea Consiliului Local nr.277/31.07.2020, care se regãsește pe site-ul Primãriei Municipiului Timișoara (click aici).

Comentarii

comentarii