Acasă Actualitate Se ridică unele restricții de circulație, în zonele unde se lucrează, pentru...

Se ridică unele restricții de circulație, în zonele unde se lucrează, pentru un trafic fluent în zilele libere

383
DISTRIBUIȚI

Românii vor avea un weekend prelungit, cu zile libere luni și marți deoarece în 15 august este Adormirea Maicii Domnului. Având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special, în zonele turistice, CNAIR SA a decis să reducă restricțiile de circulație instituite în zonele unde se execută lucrări.

Astfel, conducerea companiei a solicitat tuturor direcțiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, și să ridice restricțiile de circulație, acolo unde este posibil, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare cât mai fluent.

„Precizăm că ne referim doar la restricțiile ce afectează traficul rutier instituite de CNAIR SA în vedere execuției a diverse lucrări”, transmit cei de „Drumuri”.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

Comentarii

comentarii